Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
6,9
Comfort
6,9
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
6,7
Personeel
7,8
Waar voor uw geld
7,6
Beoordelingen
    gb
    7,5
    11 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Arjen De Vries
    nl
    7,9
    17 november 2017
    De helft van de slaapkamer was een betonnen vloer. De andere helft wel met laminaat.
    Perfecte locatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Als je niet te veel wilt uitgeven aan een overnachting en een goede locatie wilt, dan is dit een topper!
    Victor
    nl
    8,3
    10 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johannes Pieter
    nl
    6,2
    30 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marianne Persoon
    be
    7,9
    29 juli 2017
    Perfecte locatie midden levendige wijk. Prijs kwaliteit ok.
    De locatie
    Danielle
    nl
    8,8
    13 januari 2017
    Aan te raden hostel, centraal gelegen
    - Geen verwarming, dus koud op de kamer (s nachts is dat niet erg, overdag minder fijn) en douche niet helemaal optimaal (wc en wasbak zeiknat na douche en twee tegels doormidden, gevaarlijk) - Gebrekkig engels personeel
    - Bezienswaardigheden goed te bereiken, loopafstand en anders metro dichtbij. - Niet duur voor centrale plek.
    Julia
    nl
    4,2
    1 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Pauline
    nl
    7,1
    23 augustus 2016
    Okee hotel
    Veel geluidsoverlast van de gang. Kleine kamers Fohn op de gang die tot laat werd gebruikt.
    Locatie is top! Binnen 2 minuten sta je in een leuke straat met allemaal restaurantjes en winkels. Vlakbij tiam'men square en forbidden City. Basis kamers, moet je niet te veel van verwachten. Alles was wel schoon maar t is allemaal oud. Hostel regelde tour naar de Chinese Muur. Was goed geregeld want we gingen niet naar zo'n jade museum etc. en met Engelssprekende gids.
    Jurmic
    hk
    5,0
    31 juli 2016
    Goede locatie. Personeel is lui.
    Hadden eerst een mini kamer die niet overeen kwam met de reservering en waarvan het toilet niet doorspoelde. Na dit te hebben gezegd, kregen we een ruimere kamer, maar de airco heeft het 3 dagen/nachten niet gedaan. We gaven het steeds door en dan zeiden ze dat ze wat zouden doen, maar deden gewoon niets. Werden aan t lijntje gehouden. Goede locatie
    De locatie is authentiek en toch in hartje Beijing.
    Dafiarsa
    nl
    5,4
    30 juli 2016
    Hele vieze verstopte wc. Kamers verouderd, niet wat volgens de beoordeling te verwachten was. We zijn de volgende dag vertrokken.
    Personeel was vriendelijk
    Bartholomeus
    nl
    10
    7 juli 2016
    Waanzinnig!
    Geweldig behulpzaam personeel; leuke kamergenoten en goede faciliteiten! Ze hebben ons geweldig geholpen toen we vanwege de taalbarrière geen treinkaartje konden boeken, weergaloos!
    Olivier
    nl
    10
    29 juni 2016
    Magnifiek
    Het personeel was als familie. De locatie was fantastisch. Ongekend behulpzaam. Gewoonweg fantastisch
Sluiten